Magyarország

2008.05.20. 17:21

Orbán: a változás a küszöbön van

<p>Orbán Viktor szerint a Fidesznek "mától, vagy holnap reggeltől" meg kell kezdenie a választásokra való felkészülést. A Fidesz elnöke egyértelműnek látja, hogy a dolgok így nem mehetnek tovább, a "változás a küszöbön van".<BR /></p>

A politikus kedd délutánra budapesti tanácskozásra hívta össze a Fidesz választókerületi elnökeit és parlamenti képviselőit, hogy a választásokról való felkészülésről konzultáljanak.

A megbeszélés előtt Orbán Viktor röviden újságírói kérdésekre válaszolva azt mondta, hogy a Fidesznek, mint felelős politikai erőnek meg kell kezdenie a felkészülést a választásokra. Arra a kérdésre, hogy előrehozott választásokra gondol-e, a politikus úgy válaszolt, hogy a dolgok nem mehetnek így tovább az országban, a változás a küszöbön van.

A Fidesz elnöke egyébként rendszeresen, körülbelül negyedévente konzultál a választókerületi elnökökkel az éppen aktuális kérdésről. A keddi tanácskozást, a többi megbeszéléshez hasonlóan zárt ajtók mögött tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!