Magyarország

2008.04.19. 09:54

Muki megszabadul egy rács mögötti gyanútól

<p>Magyarcsanád - A rendőrség már nem folytatná a K. András ellen szexuális bűncselekmény alapos gyanúja miatt indított nyomozást, a végleges döntést azonban az ügyészség hozza meg - írja a Délmagyarország.</p>

A lap úgy tudja, nem sikerült bizonyítani, hogy a magyarcsanádi Pénzes Henrietta meggyilkolása miatt elítélt fiatalember január végén a Szegedi Fegyház és Börtönben szexuális bűncselekményt követett el 15 éves zárkatársa ellen. A feljelentést a börtön parancsnoka tette, K. András azonban már az elejétől fogva tagadta mindazt, amit cellatársa állított. A fiatalember január végén két hetet töltött a szegedi börtönben - egyébként a kecskeméti bv-intézetben tölti büntetését -, egy másik ügyben hallgatták ki a szegedi ügyészségi nyomozók. Ez idő alatt volt a zárkatársa az a fiú, akinek az anyja február elején panaszt tett K. András ellen - írja a lap.

 

Kapcsolódó anyagok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!