Magyarország

2008.04.16. 19:07

Aknába zuhant két ember Debrecenben

<p>Egy két méter mély szerelőaknába zuhant két ember Debrecen belvárosában szerda délután. <dia width="900" height="700" alt="Beszakadt a födém két ember alatt 2008.04.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Beszakadt_a_f_d_m_k_t_ember_alatt_2008_04_1/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Beszakadt a födém két ember alatt 2008.04.16." /></a></dia>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.haon_szerkesztoseg/Melybe-zuhant-debrecenben.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Egyelőre annyit tudni, hogy a környéken felújítási munkákat végeztek, az abból származó hulladékot pakolták az akna tetejére, ami - feltehetően a nagy súly miatt - beszakadt. Két ember sérült meg, egy nő és egy férfi, utóbbi súlyosan.

A baleset körülményeit munkaügyi felügyelők és a helyi áramszolgáltató szakemberei is vizsgálják, az akna ugyanis az elektromos cégé.

A súlyosan sérült férfit kórházba szállították, aki jelenleg a műtőben van.
A rendőrségi szemlebizottság a helyszínen van, még nem tudták megállapítani, hogy lomtalanítás vagy bontásból származó törmelékek alatt szakadt be az akna. Ahogy azt sem, hogy az érintett két ember miért tartózkodott ott.

Az biztos, hogy az egyik személy esett bele a két méter mély aknába, aki súlyos életveszélyes sérülésekkel került korházba – mondta Szőke Bernadett, a Debreceni Rendőrkapitányság sajtóreferense.

  • Szíven szúrtak egy nyírbátori férfit
  • Életveszélyes sérülések vagonok tetején
  • Súlyos baleset a 36- os főúton
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!