Magyarország

2008.03.28. 16:36

Díjkitűzés a miskolci fegyveres rablás ügyében

<p>Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen, különösen nagy értékre fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt.</p>

Az ismeretlen elkövetők 2008. március 26-án Miskolcon, a délutáni órákban fegyvernek látszó tárggyal arra kényszerítettek egy miskolci férfit és élettársát, hogy egy helyi bankfiókban korábban elhelyezett több milliós készpénzüket részükre átadják. A cselekmény során személyi sérülés nem történt.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiak kilétének megállapítását, vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500.000-ft nyomravezetői díjat tűzött ki, továbbá díjkitűzésre került még bruttó 5 millió forint.

A rendőrség kérése, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni hívja a bűnügyi osztály 514-579-es számát, illetve bejelentés tehető az ingyenes 107-es, 112-es segélykérő számokon is.

A rendőrség a díjkitűzés jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!