Dzsudzsák Balázs interjú

2024.05.10. 20:04

DVSC: teljesen megnyílt a kamerák előtt Dzsudzsák Balázs

A Loki legendája az M4 Sportnak adott nagyinterjút. A DVSC csapatkapitánya beszélt többek között az anno nagy port kavart oroszországi szerződéséről is.

Haon.hu

Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya

Forrás: M4 Sport

A korábban beharagozottaknak megfelelően péntek este egy Dzsudzsák Balázs interjú vált elérhetővé az M4 Sport oldalán. A magyar válogatottsági rekorder őszintén és nyíltan beszélt a gyerekkoráról, Nyírlugosról, a családjáról és a tőlük kapott értékekről. Természetesen a legfőbb téma a labdarúgás volt, de a gyerekkortól kezdve a külföldi csapatokon át a hazatérésig sok mindenről megnyílt a DVSC legendája.

Dzsudzsák Balázs, interjú, DVSC, Loki, Debreceni VSC, M4 Sport, Debrecen
A DVSC csapatkapitánya hosszasan beszélt az MTVA riporterének
Forrás: M4 Sport

Kiderül, annak idején mi állt a DVSC kapitányának oroszországi szerződének a hátterében

A sporttelevízió munkatársa anyák napját követően ült le a Nagyerdei Stadionban Dzsudzsák Balázzsal, így nem mehetett el szó nélkül a Ferencvárosi TC elleni mérkőzést megelőző akció mellett, amely során a játékosok az édesanyjukkal vonulhattak ki a pályára a kezdősípszó előtt. Emiatt aztán gyorsan kiderült az is, hogy a legendás családi töltött káposzta miképp került a magyar válogatott asztalára, és hogy a nemzeti csapat a DVSC csapatkapitánya nélkül is számíthat-e erre a különleges ételre. A család fontos támasz volt a Loki legendája pályafutásának beindításában, ezért visszatértek az immár 30 éve tartó labdarúgó-karrier első lépéseihez, a gyerekkori fociemlékekhez.

Aztán Nyírlugos után Debrecen, majd Hollandia volt az állomás, és kiderült, Dzsudzsák Balázs hogyan küzdötte le a PSV frissen igazolt játékosaként a nyelvi akadályokat, milyen volt élete első holland találkozója, mikor szakadt át benne az a bizonyos gát, és vált a csapat egyik meghatározó emberévé.

Természetesen nem maradhatott ki az interjú témái közül, hogy a DVSC középpályása miért igazolt el Oroszországba, és mi állt a döntés hátterében. A magyar válogatott kapcsán a Debreceni VSC alapembere azt is elmondta, mit vár a júniusi Európa-bajnokságtól, és hogy melyik csapat okozhatja a legtöbb gondot a három ellenfél közül.

A teljes interjút ide kattintva nézhetik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában