H szektor

2024.04.03. 20:37

H szektor: Kötelező három pont előtt a DVSC?

A foci mellett a kézilabda is jelentős szerepet kapott az adásban, hiszen Debrecenből juthat ki Párizsba a női válogatott.

Haon.hu

Remekeltek a DVSC focsitái Kisvárdán

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A H szektor, a Haon sportpodcastja legújabb epizódjában Tóth Huba és Molnár Szilárd újságírók tárgyalták ki a DVSC focistáinak húsvéti feltámadását. A két cikkíró kitért a Loki-szurkolókat is megosztó taktikára, ami hiába eredményez magasabb labdabirtoklást, időnként kevés kialakított helyzettel párosul. Górcső alá vették, hogy áll a klub a „fiatalpercekkel”, valamint arról is beszéltek, mennyire lehet elvárás a 3 pont a szombati, MTK elleni hazai mérkőzésen.

Az adás második felében a kézilabdáé volt a főszerep, hiszen jövő héten Debrecenben rendezik a női kézilabda-válogatott olimpiai selejtező tornáját. Ennek kapcsán a kijutási esélyekről esett szó, illetve arról, vajon korai lett volna-e meghívót küldeni a Lokiba berobbanó Szabó Ninának?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában