Jótékonyság

2024.04.08. 16:22

DVSC-mezekre is lehet licitálni a jótékonyság jegyében

Hegedűs Zojának nagy segítségre van szüksége. Ahhoz, hogy a kislány felépüljön, a családjának sok pénzre van szüksége

Tóth Huba Elemér

Országos jótékonyság kampány kezdődött Hegedűs Zojáért

Fotó: Kovács Péter/Nemzeti Sport

Hegedűs Zoja a terhesség 28. hetében született, szívtumorral és egy ritka genetikai betegséggel jött világra 2023 nyarán. Kilenc hétig volt kórházban, mielőtt hazaengedték. Folyamatosan gyógyszereket kell szednie, hogy a tumor ne nőjön. Emellett komplex és intenzív fejlesztő kezelésekre van szüksége. Felépüléséért sokan összefogtak szülei és két nagyobb testvére mellett. Édesapja az encsi tűzoltóság szolgálatparancsnoka, és bajtársaival együtt jótékonysági futásra is hívják a segíteni szándékozókat.

A kislányért nagyszabású több jótékonysági aukció is szerveződött. A Supersum Közhasznú Alapítvány Facebook-oldalán a bejegyzésre kattintva április 2. és 14. között profi magyar és nemzetközi sportegyesületek, válogatott csapatok, sportolók által felajánlott mezekre és sportszerekre is licitálhatunk.

Vajda Botond mezére is lehet licitálni
Forrás: Supersum Közhasznú Alapítvány/Facebook

DVSC-mezekre is licitálhatunk

A sok értékes kincs között a DVSC labdarúgócsapata által dedikált Vajda Botond-mez is megtalálható. A fiatal játékos meccsről meccsre jobban teljesít, nemrég az U21-es válogatottban is bemutatkozott, a Kisvárda elleni találkozó után pedig a forduló válogatottjában is szerepelt.

Ahogyan azt a debreceni kézilabdacsapat Facebook-posztjában is olvashatjuk, Vámos Petra dresszére is lehet licitálni. A magyar válogatott alapembere a Loki színeiben eddig 106 mérkőzésen 386 gólt dobott. A Vámosz becenévre hallgató sportolónak ez az utolsó idénye a cívisvárosban, ugyanis a következő szezontól a francia Metz alakulatánál folytatja pályafutását.

Egy Vámos Petra-mezre is licitálhatunk
Forrás: Supersum Közhasznú Alapítvány/Facebook

A DEAC is csatlakozott a programhoz

A hajdúsági jégkorongcsapat tagjai is aláírták Molnár Dávid mezét, de még a felsőházi rájátszást az utolsó pillanatban kiharcoló kosarasok által aláírt felsőért is tart a nmes célért az árverés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában