DVSC

2024.04.07. 17:43

Zsinórban a negyedik győzelem már nem sikerült, kikapott a kis Loki

Haon.hu

Három egymás után megnyert bajnoki után vasárnap a Salgótarjánt fogadta a DVSC II. az NB III. Észak-keleti csoportjának 23. fordulójában. A debreceni fiatalok gyorsan 2 gólos előnyt szereztek, azonban a vendégek végül fordítani tudtak, számolt be a dvsc.hu.

Mint írták, a 6. percben Horváth Zalán szerzett labdát az ellenfél 16-osanal, majd a kapust átemelve megszerezte a vezetést. Nem sokkal később, a 19. percben Cibla indította a bal oldalon Kocsist, aki beadott, a középen érkező Kohut Máté pedig közelről a kapuba lőtt. A 37. percben egy kontra után szépített az ellenfél, majd a szünet előtt egyenlíteni is tudott. Sőt, a második félidőben szűk negyedóra után egy szöglet után a vezetést is megszerezték a tarjániak, akik az előnyt meg is tartották a meccs végéig, noha lett volna esély a pontszerzésre, a végén Gyenti Kristóf fejese után például a keresztlécen csattant a labda.

– 2-0-ra vezettünk, félóráig azt történt a pályán, amit szerettünk volna. Ezután kicsit visszaesett a motivációs szintünk, ezzel felhoztuk az ellenfelet. Próbáltuk cserékkel felpörgetni a csapatot, azonban az ellenfél kapusa többször is kifogott rajtunk – értékelt a klubhonlapnak Máté Péter vezetőedző.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 23. forduló

DVSC II.-SBTC 2-3 (2-2)

Debrecen, 200 néző. Vezette: Szántó Simon P.

DVSC II.: Erdélyi – Gellén, Gyenti (Shedrach, 86.), E. Romanchuk, Hornyák (Fábián, 67.), Cibla (Kozma, 67.), Tuboly (Doktor, 51.), Farkas T., Kohut, Kocsis (Egri, 51.), Horváth Z. Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Horváth Z. (6.), Kohut (19.), illetve Horváth M. (37.), Boros (45.), Csifó (58.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában