Labdarúgás

2024.04.19. 12:48

Rangadók előtt a debreceni csapatok

A DEAC Putnokon vizitál, míg a Kis Loki az Újpest II.-t látja vendégül.

Haon.hu

A debreceni együttesek komoly erőpróba előtt

Forrás: DEAC-archív

A DEAC labdarúgócsapata az NB III. következő fordulójában a listavezető Putnok együtteséhez látogat. A rangadót megelőzően a debreceniek játékosa, Sándor Tamás árulta el várakozásait a klub honlapjának. – Azon leszünk, hogy a következő mérkőzésen eredményesebbek legyünk – utalt a játékos a vasárnap Putnokon rendezendő összecsapásra, ahol nem lesz könnyű nyerni, ugyanis a házigazdák vezetik a tabellát. – Valóban nem egyszerű a feladat, hiszen a bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapata otthonában lépünk pályára. De mint minden meccsen, a putnokin is nyerni szeretnénk. Már csak azért is, mert itthon súlyos, 4–1-es vereségbe futottunk bele ellenük ősszel. Szeretnénk visszavágni, mindent megteszünk ennek érdekében – emlékezett vissza a labdarúgó. 

A fiatalok is játszanak 

A DVSC második csapatára is komoly feladat vár, az NB III. Észak-keleti csoport 25. fordulójában. Máté Péter vezetőedző együttese április 21-én, vasárnap 11 órakor az Újpest második csapatát fogadja a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen. Kiélezett csata várható a 44 ponttal negyedik kis Loki és a 36 egységgel hatodik Újpest között, egy esetleges siker akár dobogós helyet is érhet a szezon végén a hajdúságiaknak – szerepel a klub beharangozójában. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában