Rögbi

2024.04.09. 11:44

Három mérkőzésen vannak túl a cívisvárosi rögbisek

A Debreceni Egyetem csapatát sérülések is hátráltatták a bajnoki meccseken.

Haon.hu

Nem jött össze a bravúr

Forrás: Fotó: DEAC

A DEAC női rögbicsapata vasárnap a VII-es országos bajnokság 7. fordulójában vett részt a Budapest Rugby Centerben, olvasható a cívisvárosi klub közlésében

Nem sikerült nekik

Az első mérkőzést az ellen a Budapest Medvék ellen vívták a lányok, amely jelenleg a tabella élén áll. Nagy intenzitással kezdtek a Medvék, a fővárosiak ki tudták használni a debreceni hölgyek tapasztalatlanságát, ennek köszönhetően 62–0-ra győztek.

A második meccset a Szegeddel vívták az egyetemisták, ez az összecsapás már sokkal jobban indult, mint az előző. A DEAC-osok meg tudták tartani a labdákat, és a már gyakorolt játékszerkezeteket is alkalmazták. A Szeged nagyobb rutinja azonban megcsillant, és 32–0-ra nyert.

Zárásként a házigazda Budapest Exiles volt a fekete-fehérek ellenfele. A torna ezen szakaszában már két debreceni is sérüléssel bajlódott, így mindössze öt játékossal tudtak volna kiállni az Exiles teljes csapata ellen. A DEAC ennek ellenére is szenvedélyesen küzdött, és a nádasladányi csapatból néhány rögbis besegített, így sikerült befejezni a mérkőzést. A második félidőben az Exiles át tudta venni a mérkőzés irányítását és 31-0-ra megnyerte a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában