Labdarúgás

2024.03.19. 06:59

Szerinted hogyan jellemezték a DVSC futballistái a ZTE elleni fantasztikus sikert?

Tóth Huba Elemér

A Loki-játékosok kitettek magukért

Forrás: DVSC/Facebook

Álomszerűen alakult a DVSC labdarúgócsapatának legutóbbi bajnoki találkozója, a Zalaegerszeg elleni, 5–1-es sikert valószínűleg mind a játékosok, mind a szurkolók sokáig fogják még emlegetni. A Loki legutóbb 2021. novemberében lőtt utoljára öt gólt egy meccsen, akkor az 5–3-as vereséget elszenvedő fél a Budapest Honvéd együttese volt, de a debreceniek két hónappal előtte a Gyirmótot pedig 5–0-ra győzték le.

Röviden fogalmazták meg

A piros-fehér klub egy üzenet formájában azt kérte a főszereplőktől, hogy egy szóval jellemezzék a Zete elleni meccset, a futballisták válaszait pedig az Instagram-bejegyzésében láthatjuk. Dzsudzsák Balázs ezúttal is fontos láncszeme volt az együttesnek, a csapatkapitány a rövid visszajelzésében azt írta, hogy „végre robog a gólvonat”.

A piros-fehérek játékosai közül legutóbb dr. Horváth Zsolt, még a 2015/2016-os szezonban az MTK ellen szerzett mesterhármast. A múlt hétvégi összecsapáson minden valószínűséggel Bárány Donát is három szabályos gólt szerzett, ám a játékvezető a VAR-bizottsággal diskurálva úgy ítélte meg, hogy a 17-es mezszámú támadó a 25. percben Vajda Botond távolról érkező labdájába nem ért bele. 

Noha a hajdúságiak első számú csatárának nem jött össze a klasszikus, örül neki, hogy a bajnokságban hosszabb gólcsend után ismét betalált, ezért is írhatta azt a szót: „végre!”

Más válaszok is érkeztek

Hornyák Csaba az első élvonalbeli találkozóján lépett pályára, így érthetően az „álomszerű” kifejezéssel reflektált. Érdekesség, hogy Megyeri Balázs és Ferenczi János egymástól függetlenül a „megérdemelt” kollokációt használta, Hamzat Ojediran szívéről pedig nagy kő eshetett le, mivel a „megnyugtató” szóval reagált.

Mivel a héten válogatott-szünet van, így a Loki következőnek majd március 30-án, szombaton a Kisvárda vendégeként játszik.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában