Futsal

2024.03.11. 09:43

Faragó Ádám ismét a válogatottban!

A DEAC kapusa mellett több újonc is van a keretben.

Haon.hu

A debreceniek kapusa folyamatosan jó teljesítményt nyújt

Forrás: DEAC-archív

A magyar férfi futsalválogatott tagjai hétfőn, kedden és szerdán készülhetnek együtt. Az összetartáson a DEAC kapusa, Faragó Ádám újra bizonyíthat a szövetségi kapitánynak. Köztudott, hogy 26 esztendős kulcsemberünk februárban is bekerült a nemzeti együttes keretébe – írta a deac.hu. – Az igazat megvallva kicsit meglepődtem, amikor megtudtam, hogy számít rám a szövetségi kapitány. A nemzeti együttes tagjait ismertem, így nem okozott problémát a beilleszkedés – nyilatkozta nemrég a kapuvédő a legutóbbi meghívóval kapcsolatban. 

Több az újonc 

Érdekesség, hogy ezúttal Rafinha személyében honosított játékosnak is bizalmat szavazott Sergio Mullor, az MVFC játékosa mellett Bíró Attila és Szabó Lajos ugyancsak újonc. – Mindössze három napot tudunk együtt gyakorolni, de ebben a rövid időben is igyekszünk tovább gyakorolni a játékunk alapelveit, ezúttal elsősorban a nyomás alatti védekezést és a pozíciós támadójátékot. 

Áprilisban egy szlovákiai tornán vesz részt a csapat, a mostani edzések már a következő összetartásunkhoz is jó alapot adhatnak.

Három új játékost is meghívtam a keretbe, mert szeretném, ha hosszú távon még nagyobb merítési lehetőség állna rendelkezésre, ehhez pedig szükség van arra, hogy a bő keret minden tagja tisztában legyen a válogatottnál támasztott elvárásokkal – idézi a szövetségi kapitányt az mlsz.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában