Labdarúgás

2024.02.11. 12:43

Szrdjan Blagojevics sok pozitívumot emelt ki az FTC elleni meccs után

A DVSC vezetőedzője szomorúan távozott a Nagyerdei Stadionból, de hangsúlyozta, hogy büszke a csapatára.

Tóth Huba Elemér

Szrdjan Blagojevics reméli, hogy a DVSC még sok ilyen színvonalas mérkőzést játszhat

Forrás: Nemzeti Sport

A DVSC labdarúgócsapata szombaton Manrique révén hiába szerezte meg a vezetést, a Ferencváros két góllal válaszolt. A piros-fehérek hatalmasat küzdöttek, az utolsó másodpercig mentek előre, de már nem tudták megzörgetni a vendégek hálóját, így nem sikerült pontot szerezniük.

Le a kalappal előttük

A debreceniek trénere, Szrdjan Blagojevics szerint nem túl gyakran van lehetőségük nemzetközi kupaporondon is bizonyító csapattal játszani, de kiemelte, ez segíti az együttest a fejlődésben.

Hozzátette, hogy az FTC-nek is kellett harcolnia, a Loki pedig közel állt a második gólhoz, összességében pedig az átlag magyar szintet tekintve egy magas szintű találkozót láthattunk. – Büszke vagyok a teljesítményre és az erőfeszítésre, amit a fiúk megtettek – kezdte a vezetőedző. 

Ugyanakkor szomorúsággal tölt el, mert nem sikerült jó eredményt elérni, ami pedig a futballban a legfontosabb. Nem gyakran játszhatunk ilyen erős alakulatok ellen, és vár fizikailag rendkívül megterhelő volt, védekezésben és támadásban is felvettük velük a versenyt.

Tudtuk, hogy a Fradi mennyire veszélyes a beadásokból, bosszantó, hogy mégis ilyen szituációkból kaptuk a gólokat. Összességében mégis elégedett vagyok a csapatommal, le a kalappal a srácok előtt – nyilatkozta a Haonnak Szrdjan Blagojevics.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában