Futsal

2024.05.28. 10:39

Negyedik lett az MVFC, nagy változások jöhetnek

Két kulcsember be sem volt nevezve a párharcra. A jelek szerint komoly átalakulás előtt áll az MVFC Berettyóújfalu futsalcsapata, kérdés, mi lesz az új koncepció.

Molnár Szilárd

Iszák Dominik, az MVFC Berettyóújfalu futsalcsapatának játékosa

Forrás: Czinege Melinda

Nem sikerült kivívnia a mindent eldöntő, ötödik mérkőzés az MVFC Berettyóújfalu futsalegyüttesének, miután idegenben 5–3-ra kikapott az A Stúdió Futsal Nyíregyháza csapatától a 3. helyért folyó párharc negyedik összecsapásán. Ez a vereség azt jelenti, hogy Berettyó a negyedik helyen végzett a bajnokságban.

futsal, MVFC Berettyóújfalu, Nyíregyháza, Mezei József
Mezei József, az MVFC Berettyóújfalu futsalcsapatának elnöke valószínűleg ennél többre számított
Forrás: Czinege Melinda

Komoly változásokat ígérnek az MVFC Berettyóújfalu futsalcsapatának közösségi oldalán

Mezei József, az MVFC elnöke annak idején portálunknak így fogalmazott: 

Ha esetleg lesz nálunk több jobb csapat a szezonban, és ezért mondjuk a harmadik, vagy az ötödik helyért játszunk a végén, az sem gond, csak lássam a fejlődést a csapaton, valamint a játékosokon.

Nos, elképzelhető, hogy az MVFC Berettyóújfaéu első embere ezt a fejlődést nem látta, mert a szabolcsiak elleni mérkőzést követően a klub közösségi oldalán a végeredmény közlése után az olvasható, a nyár gyökeres változásokat tartogat, melyről hamarosan értesülhetnek a szurkolók.

A párharc mérkőzéseinek a jegyzőkönyveit böngészve az is feltünő volt, hogy két korábbi dél-amerikai kulcsember, Matheus, valamint a nemrég a magyar válogatotban is bemutatkozó Rafinha egyik mérkőzésre sem volt benevezve. Nehezen elképzelhető, hogy hirtelen mindketten lesérültek...

A tények
Férfi futsal NB I., helyosztó a 3. helyért, 4. mérkőzés
A Stúdió Futsal Nyíregyháza–MVFC Berettyóújfalu 5–3 (1–1)
Nyíregyháza, vezette: Tamási (Balla, Vigh)
MVFC Berettyóújfalu: Mezei - Rábl, Nagy K., Szabó P., Facundo. Csere: Sándor M. (kapus), Daróczi, Erdei Sz., Nagy I., Erdei K., Iszák, Magyari, Nagy D., Dúró D. Vezetőedző: Trencsényi János.
Gólok: Gregory (3), Szabó L. Kovács Á., illetve Rábl, Facundo, Szabó P.
A párharc végeredménye: 3–1 a Nyíregyháza javára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában