Sziréna

2024.05.28. 15:18

Megrázó helyszíni felvételek a két ember életét követelő vámospércsi balesetről – videóval

Két személyautó frontálisan összeütközött Vámospércs és Haláp között. A baleset két áldozatot követelt.

Haon.hu

Baleset Vámospércsnél: két ember vesztette életét a tragikus közúti balesetben

Forrás: Tóth Imre

Közlekedési baleset történt május 28-án, kedden 14 óra 30 perc körül a 48-as főút 17. kilométerszelvényében, Haláp és Vámospércs között. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két személyautó frontálisan összeütközött – közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság. Mint írják, a balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. 

Baleset Vámospércsnél: megrázó felvételek a 48-as főúton történt tragédia helyszínéről
Baleset Vámospércsnél: órákig tartott a helyszínelés a 48-as főúton
Forrás: Tóth Imre

A katasztrófavédelem közleménye szerint a debreceni hivatásos tűzoltók összesen három embert emeltek ki a két autóból. Egy főt – a mentők segítségével – az ajtó kinyitása után mentettek ki az egyik járműből, a másikból pedig feszítővágóval szabadítottak ki két embert.  

Két ember életét vesztette a balesetben

Az Országos Mentőszolgálat érdeklődésünkre közölte: 

A helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottunk. Két idős személy a baleset következtében sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. Egy 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel légi úton szállítottak bajtársaink kórházba.

A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Frissítés: Befejeződött a szemle és a műszaki mentés 

A rendőrség a szemlét és a műszaki mentést 20 óra 30 perckor befejezte, az érintett helyszínen ismét zavartalanul haladhatnak a járművek – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában