Jégkorong

2024.01.19. 12:29

Janne Jokila: A játékosok megérdemelték a győzelmet

A cívisvárosi hokisok remek hétvégét tudhatnak maguk mögött.

Haon.hu

A szombati idegenbeli győzelem után hazai pályán csapott össze a HKB-val a DEAC JA ifi csapata. Nagy magabiztosságot adott a szombat esti diadal csapatunknak, ugyanis hazai pályán szintén egy igazán kiegyenlített mérkőzést láthattunk, melyen végül a debreceni ifik kerekedtek felül – írták a klub honlapján. 

A vezetőedző, Janne Jokila elmondása alapján. Az első harmadban problémáink voltak, ugyanis nem találtuk egymást a pályán. Mindenki saját magának próbált játszani, ami nem működött. Ennek ellenére a pozitívum az volt, hogy nem feledkeztünk meg a védekezés fontosságáról. 

Az utolsó 40 perc sokkal jobb volt számunkra, hiszen a játékosok együtt játszottak, így több lehetőségünk is volt támadásra, amiből két gól született.

Végül egy nagyon jó nyerő szériát alakítottunk ki, hiszen a hétvégén oda-vissza nyertünk a HKB ellen. Jó volt nagyon a hétvége, a játékosok megérdemelték a győzelmeket. Természetesen tovább dolgozunk, hogy ezt megpróbáljuk a jövőre nézve is elsajátítani – mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában