Labdarúgás

2024.01.19. 11:58

Fontos meccsek előtt a DEAC fiataljai

A debreceniek a felkészülés fontos szakaszához értek.

Haon.hu

Javában tart korosztályos csapataink téli felkészülése, még szűk két hónap van a tavaszi bajnoki rajtig. Trénereink a fizikai felkészítés mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy javítsák az ősszel előforduló hibákat, tovább csiszolják a játékot, fejlesszék az egyéni képességeket – írta a deac.hu. 

A napi edzések mellett már felkészülési mérkőzések is szerepelnek a programban, illetve a kis korosztályok tornákon vesznek részt. Az elkövetkező négy napban hét csapatunk lép pályára, négy a Sportcampuson, három pedig idegenben. A sort csütörtökön Kertész Tamás (U17) tanítványai indítják, akik ifistáinkkal játszanak edzőmeccset. Pénteken Szabó Márton együttese (U15) a Várda akadémistáit fogadják. Szombaton ismét pályán a Kertész-fiúk, ezúttal Rácsai Lajos alakulatával (U16) találkoznak. A hét utolsó napján Mester Norbert gyerekei a DSI ifjoncaival meccselnek, Gyurina János és Lukács Ákos srácai pedig Pallagra látogatnak. Takács Tamás és Kovács Krisztián focistapalántái Hajdúnánásra utaznak, hogy részt vegyenek a Hajdúvárosok tornáján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában