Labdarúgás

2024.01.19. 08:14

Bévárdi Zsombor a kulisszák mögé vezette a Loki-szurkolókat

A DVSC labdarúgója a közösségi médián keresztül megmutatta, hogyan telik egy napjuk a törökországi edzőtáborban.

Tóth Huba Elemér

Bévárdi Zsombor megmutatta, hogyan telt a csütörtöki napjuk Törökországban

Fotó: Napló-archív/Molnár Péter

A Debreceni VSC labdarúgói lengyel MKS Cracovia elleni 120 perces felkészülési mérkőzés után pihenőnapot kaptak, azonban csütörtökön már ismét két edzésük volt Törökországban. A sok munka mellett Bévárdi Zsombor ekkor átvette a DVSC Instagram-oldalának irányítását, és „sztorik” – játékos és interaktív tartalmakat hozott létre – formájában megmutatta a szurkolóknak, hogyan telik a Lokinál egy nap az edzőtáborban.

A nap kezdete

A piros-fehérek 31-es mezszámú játékosa magyar idő szerint csütörtökön reggel valamivel 8 óra előtt üdvözölte a drukkereket, akiket arra buzdított, hogy folyamatosan kövessék az új tartalmakat. Az is kiderült, hogy a játékosok a Titanic Deluxe Lara hotelben szálltak meg, ahonnan a kilátást megcsodálhattuk.

Kilátás a szállodából
Fotó: DVSC/Instagram

A reggelinél Brandon Domingues is üdvözölt minden követőt, és a figyelmesebbek azt is észrevehették, hogy a portugál-francia kettős állampolgárságú középpályás virslit fogyasztott. Az étkezés után a labdarúgók Csarnai Norbert szertárosnál felvették a szerelésüket, majd a „kő-papír-ollózás” vesztese, Bódi Ádám lett, így ő főzött kávét a többieknek.

Bódi Ádám így főzött kávét a többieknek
Fotó: DVSC/Instagram

A focilabda is előkerült

Aztán elkezdődött a tréning, a játékosok láthatóan rendesen megizzasztották magukat. Azt is láthattuk, amint Bévárdi Zsombor roppant jól eltalálta a labdát és a léc alá bombázott. Közben még a videóban Bárány Donát is megjelent, akit közönségkedvencként titulált Bévárdi. Az új igazolás, Szuhodovszki Soma is megjelent, majd a „Hajrá, Loki!” jelszót mondta.

 

Bévárdi Zsombor és Dzsudzsák Balázs jó kapcsolatot ápol egymással
Fotó: DVSC/Instagram

Egy újabb étkezés

Ezt követően jött az ebéd, a játékosok több étel közül is választhattak. Ferenczi János előtt még üres volt a tányér, és azzal viccelődött, hogy majd chipset eszik. Joao Oliveira Szécsi Márkhoz hasonlóan halat rizzsel fogyasztott, Meldin Dreskovics pedig ugyanezt még ketchuppal és sült burgonyával dúsította. Kusnyír Erik és Alekszandrosz Kiziridisz csirkehúst evett, előbbi rizzsel és salátával, míg utóbbi tésztával. Azután sokan a helyszínhez alkalmazkodva stílszerűen klasszikus török teát ittak.

A csapat busszal ment az edzés helyszínére
Fotó: DVSC/Instagram

Tréning és pihenés

Majd eljött a második edzés ideje, a labdarúgók még súlyzóval is erősítettek, amit aztán persze felváltott a labda. A Lokiban eddig a klub honlapja alapján 81 tétmeccsen szóhoz jutó Bévárdi Zsombor a nap végén kiemelte, hogy nagyon élvezte amint megmutathatja mi történik velük. A játékos végül a szurkolóknak azt üzente, hogy februárban találkoznak majd a Nagyerdei Stadionban.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában