Teremfoci

2023.12.29. 11:06

Ma kiderül, ki nyeri a teremfocit tornát a Hódosban

Déltől kezdődnek a küzdelmek.

Haon.hu

A Viktor Security csapata

Forrás: Facebook / Baromfiudvar - STB Kupa 2023

Véget értek a csoportküzdelmek a Baromfiudvar-STB Kupa 2023 elnevezésű háromnapos kispályás teremlabdarúgó tornán.

Izgalmakban és parázs jelenetekben egyaránt bővelkedtek a csoportmérkőzések, amelyeken igazi sztárparádét láthattak az elmúlt két napban a Hódos Imre Sportcsarnokba kilátogató sportszeretők: futsal-, Socca-, Minifutball- és egykori nagypályás válogatott közönségkedvencek mellett nem kisebb nevek húznak teremcipőt a rendezvényen, mint például az EB-re kijutott magyar válogatott tagja Gazdag Dániel (Philadelphia Union), valamint a szintén válogatott, nem is olyan régen még a DVSC-t erősítő Horváth Krisztofer.

Mindketten a Viktor Security csapatát erősítik és nem kis szerepük volt benne, hogy a túrkevei brigád egy roppant kiegyensúlyozott csoportot tudott megnyerni.

Felemás hajdúsági szereplés

A kiegyensúlyozottság szinte minden csoportról elmondható volt, ugyanis majdnem kivétel nélkül tétre menő küzdelmet hoztak az utolsó csoportkör mérkőzései. A hajdúsági csapatoknak felemásra sikerült a csoportkör, mert míg a Hungarotarg csoportelsőként, a szintén debreceni Pelles Házak Kft másodikként és a balmazújvárosi Koroknai Autósiskola a legjobb csoportharmadik jogán kiharcolta a továbbjutást, addig az egyaránt a cívisvárost képviselő Fékcentrumnak, a Hedge Hair-nek, a Sunland Last Dance-nek, a Sweetland-nek és a Panel Centrumnak sem sikerült továbbjutó helyen végeznie.

A csütörtöki élő sorsoláson kialakultak a nyolcaddöntők párosításai, amely alapján érdemes időben érkezni, mert pikáns összecsapásokra van kilátás.

Az állva maradt 16 csapat a pénteki döntő napon 12 órától egyenes kieséses rendszerben küzd tovább a végső győzelemért, ahol már nem lehet hibázni, mert egy-egy hiba könnyen végzetessé válhat.

A várhatóan feszült és izgalmas pillanatokban bővelkedő programban a szervezők egy gálamérkőzéssel, míg a gyerekeknek meglepetéssel készülve igyekeznek teljessé tenni az élményt.

teremfoci-haon-sport-hajdu-bihar-debrecen-hodos
Forrás: Facebook / Baromfiudvar - STB Kupa 2023

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában