Labdarúgás

2023.12.28. 21:20

Válogatott focisták a Hódosban: feljebb kapcsolt a debreceni focikupa

Haon.hu

A Viktor Securityt erősítő Gazdag Dániel és Horváth Krisztofer a főszervezők gyűrűjében

Forrás: Facebook / Baromfiudvar - STB Kupa 2023

Ahogy arról már beszámoltunk, szerdán elstartolt a Baromfiudvar-STB Kupa a debreceni Hódosban. A teremlabdarúgó-torna csütörtökön is folytatódott, a szervezők közleménye szerint magas színvonalú mérkőzésekkel.

Befejeződtek a D csoport küzdelmei, a derecskei és berettyóújfalui tornagyőzelemmel hangoló PFF-Szántó esélyeshez méltóan nyerte meg a kvartettet, míg a második helyre a többek között a Puskás-díjas Zsóri Dánielt is soraiban tudó Pelles Házak Kft ért oda. Szintén bizakodhat a továbbjutásban a debreceniek mögött végző aktuális Socca magyar bajnok National Iron Team, míg a csoportot a szó szerint az utolsó másodpercig küzdő Wida Konstrukt alakulata zárta.

A D csoport végeredménye

1. PFF-Szántó  7 pont (5:0)
2. Pelles Házak Kft  4 pont (6:5)
3. N.I.T.  4 pont (3:6)
4. Wida Konstrukt  1 pont (4:7)

Az E csoportban a két debreceni brigád, a Sunland Last Dance és a Sweetland végzett ebben a sorrendben az utolsó két helyen, míg a csoport utolsó mérkőzésén az egyaránt 6 ponttal álló két budapesti csapat, a futsalválogatottakkal felálló Maxim Zrt X Árpád FC és a The Private Rooftop találkozója dönt a csoportgyőztes kilétéről.

Amerikai légiós is van a tornán

Az igazi robbanást azonban az utolsó csoport tartogatta, ahol a túrkevei Viktor Security színeiben Jova Levente mellett

az Eb-re kijutott magyar válogatott két tagja, az egykori DVSC-játékos Horváth Krisztofer és az amerikai Philadelphia Union sztárja, Gazdag Dániel is pályára lépett.

Ezt a csoportot a debreceni Panel Centrum és az esztergomi Royal Store mellett a Trollfoci fémjelezte Maxim O - Ziccer Pub csapata teszi teljessé, akik soraiban több kispályás válogatottal próbálják megelőzni a neves ellenfelüket.

Pénteken 12 órától a továbbjutott 16 csapat egyenes kieséses rendszerben küzd tovább a bajnoki címig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában