Labdarúgó játékvezetők

2023.12.13. 16:29

Országos elődöntőben asszisztálhatott két hajdú-bihari fiatal

A játékvezetők a 7. TAVONT négyes döntőhétvégéjén kaptak szerepet.

Haon.hu

Polyák Attila Péter tartalékjátékvezető, Karsai Bálint asszisztens, Tóth Csaba játékvezető, Juhász Dániel asszisztens

Fotó: hbjb.hu-archív

A TAVONT, azaz a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornáját már hetedig alkalommal rendezték meg múlt hétvégén Cegléden. Hajdú-Bihar vármegyéből Juhász Dániel és Karsai Bálint kapott meghívást a rendezvényre, és kaptak asszisztensi szerepet – olvasható a hbjb.hu oldalon. 

A két fiatal vármegye I-es játékvezető a Győr-Moson-Sopron–Baranya összecsapáson vettek részt, ahol Tóth Csaba (Bács-Kiskun vármegye) munkáját segítették az oldalvonal mellől. A 2–3-as végeredményt hozó elődöntőn sokáig úgy tűnt, hogy sima baranyai győzelem lesz, de a hajrában érkezett két gól izgalmassá és szorossá tette az egyébként sportszerű összecsapást. Baranya vármegye amatőr válogatottja egyébként a 7. TAVONT döntőjét is később meg is nyerte.

Hamarosan a játékvezetők is megmutathatják, hogyan tudnak futballozni, hiszen 2024. elején, a 17. Sípmester Fesztiválon bizonyíthatnak Veszprémben, ahol Budapest és a 19 vármegye játékvezetői válogatottjai csapnak össze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában