Kosárlabda

2023.11.24. 11:11

Bravúrt érnének el a debreceni kosarasok

A DEAC a címvédő Falco otthonába látogat.

Haon.hu

A debreceniek győzni szeretnének

Forrás: DEAC-archív

A hullámzó idényrajtot követően úgy tűnik, immáron a helyes irányba tart a DEAC férfi kosárlabdacsapatának szekere, Mócsán Bálinték előző három bajnokijukat sikerrel vívták meg a Kaposvár, az Atomerőmű, illetve a Sopron ellenében – írta a deac.hu. A debreceniekre szombaton minden eddiginél keményebb erőpróba vár, ugyanis a Mandics-legénység szombat este 18 órakor a legutóbbi négy pontvadászat aranyérmesénél, a Falco-Vulcano Energia KC gárdájánál vizitál. 

Nehéz lesz 

A sárga-feketék idei szereplésükre sem panaszkodhatnak, Milos Konakov alakulata az idáig lezajlott nyolc fordulóból hetet győzelemmel abszolvált, egyedül Szegeden maradt alul, ám ott is csupán minimális különbséggel. Saját parkettjükön a hazai mezőny tagjai még csak megszorongatni sem tudták a hibátlan Alba Fehérvár mögött, a táblázat második Perl Zoltánékat. A találkozó előtt a debreceniek amerikai erőcsatárát, Andre Williamsont kérdezték. – Szombathelyre is harcra készen kell megérkeznünk, nagy energiákat mozgósítva, agresszívan kell fellépnünk – mondta. 

Magukra koncentrálnak 

A tengerentúli játékost arról is kérdezték, hatással lehet-e a házigazda teljesítményére a kettős terhelés, illetve, hogy kedden még a Peristerivel szemben vívtak tétmérkőzést a vasiak a nemzetközi porondon. – Egy profi klubról beszélünk profi játékosokkal, akik közül többen már évek óta együtt játszanak, volt idejük hozzászokni a Bajnokok Ligája és a magyar bajnokság okozta együttes megpróbáltatásokhoz. Nem gondolnám, hogy ilyesmiben kellene bíznunk, inkább azzal foglalkozunk, amire van ráhatásunk – nyilatkozta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában