Futsal

2023.11.27. 21:10

Kiütötte ellenfelét az MVFC

Ketten is dupláztak a parádézó Berettyóújfaluban.

Haon.hu

Nyolcszor örülhettek a berettyóújfaluiak

Forrás: Czinege Melinda

Az MVFC a Magyar Futsal Akadémia együttesét fogadta a futsal NB I. 15. fordulójában hétfő este. A Berettyó egyből magához ragadta az irányítást, Rafinha már a második percben eredményes volt, aztán szinte rögtön duplázott is. Nem álltak le a hazaiak, Nagy Kevin növelte az előnyt, majd egy másik Nagy, Dániel is beköszönt. A játékrész utolsó perceiben Rábl János és Erdei Kristóf is betalált, kialakítva 6–0-s félidei állást.
Fordulás után még kettő berámoltak az újfaluiak (Iszák Dominik is duplázott), onnantól kezdve pedig már a fiatalokról szólt a meccs, akik remekül szálltak be, de ez „csak” helyzetekben és kapufákban öltött testet, így 8–0-ra nyert a Mezei-Vill – tudósított a gárda közösségi oldala.
Az MVFC legközelebb december 8-án, pénteken lép pályára, amikor a Maglódot fogadja a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

A tények
Férfi Futsal NB I. 15. forduló
MVFC–Magyar Futsal Akadémia 8–0 (6–0)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok. Vezették: Takács (Borbás, Minda)
MVFC Berettyóújfalu: Mezei – Rafinha, Nagy K., Rábl, Szabó. Cserék: Sándor M., Korcsmáros, Erdei Sz., Nagy I., Erdei K., Iszák, Magyari, Nagy D., Daróczi. Vezetőedző: Trencsényi János
Gólok: Rafinha (2., 3.), Iszák (21., 23.), Nagy K. (7.), Nagy D. (8.), Rábl (19.), Erdei K. (20.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában