Labdarúgás

2023.10.18. 12:45

Sikerekben is volt részük a debreceni válogatottaknak

Loncsar Libanon ellen kapott lehetőséget, Baranyai Nimród ezúttal nem jutott szóhoz az U21-es együttesben.

Haon.hu

Loncsar Libanon ellen léphetett pályára

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Több lokista is szerephez jutott a különböző válogatottakban az elmúlt napokban: amint azt a klub honlapján írják, a DVSC játékosai közül a válogatott-mérkőzések időszakában Stefan Loncsar a Libanon ellen 3–2-re megnyert felkészülési mérkőzésen a 65. percben lépett pályára a montenegrói nemzeti együttesben, míg a szerbek elleni, 3–1 arányban elveszített Eb-selejtezőn nem kapott szerepet.

Az U21-es magyar nemzeti együttesben Baranyai Nimród a Skóciában elszenvedett 3–1-es Eb-selejtezős vereség alkalmával nem lépett pályára, és a belgák elleni hazai találkozón (0–1) sem jutott lehetőséghez.

U19-es nemzeti csapatunk Lettországban Eb-kvalifikációs csoportkört játszott: a házigazdák elleni 1–1-es mérkőzésen a Loki fiatalja, Cibla Flórián a 85. percben állt be, míg a Gibraltár elleni 6–0-ás összecsapást végigjátszotta. Cibla a norvégok ellen (1–2) is pályára lépett, az 54. perctől volt a gyepen. A továbbjutásról végül kevéssel lemaradó válogatott keret tagja volt Erdélyi Benedek kapus is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában