Labdarúgás

2023.10.02. 10:42

Nagyot fordítva győzött a DEAC

Harcsa Csaba együttese 0–2-ről fordítva nyert.

Haon.hu

Hatalmasat küzdöttek a debreceni fiatalok

Forrás: DEAC-archív

A DEAC U16-os lányai, mint a másik két gárda, kiváló teljesítményt nyújtanak, eddigi négy párharcukat sok gólt szerezve megnyerték, kapujuk viszont érintetlen maradt. Ezt a remek sorozatot akarták folytatni vasárnap, mely játéknapon a Gödöllő otthonába látogattak – írta a deac.hu. 

Nem indult jól a debreceniek számára a mérkőzés, először fordult elő a szezonban, hogy gólt kaptak, a 3. percben a házigazdák megszerezték a vezetést. Ráadásul a 30. minutumban a Pest vármegyeiek ismét beköszöntek és megduplázták előnyüket. Innentől kezdtek felpörögni a Harcsa-tanítványok, két perc múlva pedig Sári Bianka szépített, így egygólos hátránnyal fordulhattak a csapatok. 

A második félidőben már beindult a gépezet, a 49. percben Gáll Zsófia villant és tüntette el a különbséget, majd nem sokra rá Nagy Maja fordított. Fölényben futballozott a DEAC, állandó nyomás alatt volt a gödöllői védelem, majd a 66. minutumban ismét kapituláltak, Homovics Zita is bevette a kapujukat. A hátralévő időben még adódtak helyzetek, de újabb gól már nem született, a cívisvárosiak 4–2-re megnyerte a mérkőzést és megszilárdította vezető helyét a táblázaton. 

A tények: 

Leány Regionális U-16 Észak-Keleti csoport 6. forduló 

Gödöllő – DVSC-DEAC 2–4 (2–1) 

DVSC-DEAC: Nagy M – Papp B. (Kertész 56’), Gáll, Sárosi, Szolnoky (Szilágyi 41’), Veres, Homovics, Sári, Debreceni, Tóth B., Nagy E. (Gulyás 41’), Hock 

Edző: Harcsa Csaba 

Gólszerzők: Sári 32’, Gáll 49’, Nagy M. 56’, Homovics 66’ 

Harcsa Csaba: Elég tompán, enerváltan kezdtük a mérkőzést, ez talán a hosszú utazás számlájára írható. Ezt ki is használta ellenfelünk és kétgólos hátrányba kerültünk. Szünet előtt szerencsére sikerült zárkóznunk, így nyugodtabban várhattuk a folytatást. A pihenő alatt rendeztük a sorokat és a második játékrészben már lendületesen, fölényben futballoztunk és sikerült fordítanunk. Kellenek az ilyen mérkőzések, mert ezekből tudunk tanulni és erőt meríteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában