Labdarúgás

2023.10.13. 15:20

A listavezető után jön a második helyezett

A Putnok ellen nem sikerült jó teljesítményt nyújtani, ám vasárnap újabb rangadó következik.

Haon.hu

Urbin Péter legénységére újabb nehéz feladat vár

Forrás: deac.hu

Az első helyezett, eddig veretlen Putnok FC látogatott legutóbb a cívisvárosba az NB III. Északkeleti csoportjának 10. fordulójában. A fekete-fehérek pont nélkül maradtak, ugyanis 4–1-re kikaptak a vendégektől, ezért a vasárnapi meccsre némileg eredménykényszerbe kerültek. A vasárnap 15 órakor kezdődő bajnokin sem vár egyszerű feladat a hajdúságiakra, ugyanis a második helyezett Cigánd otthonába utaznak – számoltak be róla a klub honlapján.

– Tény, hogy nem sikerült jól a legutóbbi találkozónk, olyan hibákat vétettünk amelyeket nem lett volna szabad. 

Az első bő negyedórában kaptunk két gólt, és onnan már nehéz visszajönni a meccsbe, főként egy olyan kiváló együttes ellen, mint az első helyezett Putnok.

A fegyelmezetlenségünk okozta ezt a helyzetet, bár az elején még lehetett volna javítanunk, de a futball már csak ilyen, olykor nem jön be semmi, olykor pedig minden a mi malmunkra hajtja a vizet – összegzett az egyetemisták vezetőedzője, Urbin Péter, aki a DVTK II. elleni összecsapásra is utalhatott, ugyanis akkor a DEAC nyert idegenben 4–1-re.

Bízik a tanítványaiban

A Cigánd elleni, idegenbeli összecsapásról így vélekedett a szakember: – Ismét egy élcsapattal találkozunk, ennek ellenére bízom a srácokban. 

Nem lettünk rosszabb csapat, de azokat a hibákat, amiket legutóbb elkövettünk, el kell kerülnünk a hétvégén. Nyilván rányomta bélyegét a hangulatunkra a vereség, ilyenkor fel kell rázódnunk, de azt hiszem, ez sikerült.

Kielemeztük a történteket, éppen ideje előretekintenünk. Néha nüanszokon múlik egy-egy meccs végeredménye, a legjobb teljesítményeket akarjuk nyújtani vasárnap is, és én bízom a srácokban! – mondta el honlapunknak Urbin Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában