Kosárlabda

2023.10.17. 14:17

Két napja bemutatkozott az NBA-ben, de máris lemondtak az egykori DEAC-osról

A Los Angeles Lakers lemondott Valerio-Bodon Vincent játékjogáról, így a többi csapatnak 48 órája van megszerezni.

Haon.hu

Valerio-Bodon Vincent nem sokáig örülhetett

Forrás: NS-archív

Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers lemondott a korábban a DEAC-ot erősítő Valerio-Bodon Vincent játékjogáról – írja az MTI. A 22 éves dominikai születésű játékos vasárnap öt percet játszott a kaliforniai együttes színeiben a Milwaukee Bucks elleni előszezonbeli meccsen, amelyen pontot nem szerzett, de két lepattanót szedett és egy dobást blokkolt. A találkozót a vendég Bucks nyerte 108–97-re.

Valerio-Bodon szeptemberben egy nem garantált, tipikusan az edzőtáborra szóló szerződést kapott a csapattól, amely kedden a hivatalos honlapján azt közölte, hogy a magyar kosarasé mellett Scottie Pippen Junior és Damion Baugh játékjogáról is lemondott.

Az NBA-ben szereplő többi csapatnak ilyenkor 48 órája van arra, hogy megszerezze a játékosokat, és ha ez nem történik meg a határidőn belül, akkor az érintettek szabadon igazolhatóvá válnak, így a világ bármelyik klubja szerződtetheti őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában