Labdarúgás

2023.09.27. 14:36

A bajnoki címre is esélyes csapatnál köthet ki Deslandes

Úgy néz ki, a Lokitól a nyáron távozó játékos megtalálhatta új klubját.

Haon.hu

Sylvain Deslandes Azerbajdzsánban köthet ki

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Az azerbajdzsáni élvonalban szereplő Sabail együttesénél folytathatja pályafutását Sylvain Deslandes, aki még a nyáron távozott a DVSC-től

Az azerisport.com információi szerint közel a megegyezés a 26 éves francia középhátvéd és leendő új klubja között.

Amint arra felhívja a figyelmet a zte.hu, Deslandes 2021 nyarán igazolt a Lokihoz, két idény alatt összesen 43 NB I.-es bajnokin lépett pályára (3606 játékperc), és 2 gólt, illetve 2 gólpasszt jegyzett ezeken a találkozókon. A Magyar Kupában három összecsapáson jutott szóhoz.

Az azerbajdzsáni első osztály 2023/24-es kiírásából eddig hét forduló ment le, a Sabail csapata négy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel, 13 pontot gyűjtve jelenleg a második helyen áll a tabellán.

Az egyik legjobb időszaka

Deslandes egyébként nagyon szeretett Debrecenben élni és játszani. – Óriási megtiszteltetés volt felhúzni a Loki mezét. Örökre a szívembe zártam Debrecent, s ahogy mondtam is, az egyik legjobb időszakmat töltöttem Magyarországon. 

Rengeteg felejthetetlen pillanatot szereztem, sok-sok nagyszerű emberrel találkoztam, s nem váltunk el rossz szájízzel a vezetőkkel sem.

A továbbiakban is követni fogom az együttes szereplését, remélem, hogy a következő szezonban is sok örömet fognak okozni a srácok a szurkolóknak, akik fantasztikusak – nyilatkozta júliusban portálunknak a Szil becenévre hallgató futballista.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában