Labdarúgás

2023.09.25. 11:40

Mohamed Salah Debrecenben járt?

A Liverpool klasszisát a világ minden táján felismerik a fanatikusok.

Orosz Krisztofer

Mohamed Salah korábban már játszott hazánkban

Forrás: NS-archív

Korunk egyik legjobb futballistája az egyiptomi Mohamed Salah. A futballrajongók – főleg a liverpooli vörösök szurkolói  – bárhol felismernék a Földön a jobbszélsőt. A klasszis a világ 100 legbefolyásosabb emberei közé is bekerült, így még nagyobb szenzáció lenne, ha valóban a cívisvárosban járt volna. 

Más programja volt 

Az egyik népszerű debreceni csoportban szúrta ki egy járókelő, hogy valaki elhagyta a vezeték nélküli fülhallgatóját, amelyre az van írva, hogy „Salah”. Ebből természetesen nem az következik, hogy az egyiptomi klasszisé a kiegészítő, de a futballrajongóknak automatikusan a labdarúgó jut eszébe a nevet olvasva. Nem valószínű egyébként, hogy „Mo Salah” a cívisvárosban járt, hiszen vasárnap az angol csapat a West Ham United ellen lépett pályára az Anfield Roadon. A Premier League összecsapáson az afrikai szélsőn kívül a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is szerephez jutott, sőt végig is játszotta a rangadót. 

mohamed-salah-debrecen-haon-sport-hajdu-bihar-labdarugas
Minden bizonnyal nem az egyiptomi játékosé a fülhallgató
Forrás: Facebook/Debrecenben Hallottam-archív

Annak ellenére, hogy a DVSC-ben vélhetően helye lenne a kezdőben Mohamed Salahnak, nem valószínű, hogy hamarosan bejelentené érkezését a Vasutas… 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában