Nem semmi volt

2023.09.17. 08:15

Vakmerő trükkökből nem volt hiány

Haon.hu

Forrás: Molnár Péter

A BMX Freestyle olimpiai pontszerző Magyar Kupa III. fordulóját rendezték meg Debrecenben, a DebExen szombaton. A BMX Freestyle sportág legrangosabb versenyzői mérhették össze tudásukat két kategóriában, a női és férfi profik versengtek a legjobb helyekért. A rendezvényre Debrecen alpolgármestere, Széles Diána is ellátogatott, és segédkezett a díjkiosztás során.

Aki kilátogatott a viadalra, nem csalódott, hiszen nem volt hiány forgási kombinációkból, szaltókból és vakmerő trükkökből sem. Ráadásul a zsűritagok között szerepelt a horvát Igor Vukadinovic Poki is, aki például a legutóbbi olimpián is jelen volt. A kíváncsiskodók kétszer egy perces versenyköröket láthattak a mintegy tíz ország indulóit felvonultató mezőnyben. 

Legutóbb, szeptember elején gördeszkások népesítették be a debreceni Extrémsport Parkot (DebEx), ugyanis a cívisvárosban rendezték meg a Magyar Gördeszka Bajnokság 2023-as street és park versenysorozatainak utolsó állomását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában