Európai Sporthét

2023.09.28. 16:12

A DEAC Sportcampusra várják a mozogni vágyókat

Az Európai Sporthéthez csatlakozva nyílt napot tart a DEAC szombaton a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében.

Haon.hu

Nyílt napot tartanak Debrecenben

Forrás: deac.hu

Mi, magyarok sportnemzet vagyunk, eredményeink alapján a versenysportban a világ élmezőnyébe tartozunk és összetartozásunk egyik fontos alapja, hogy szurkolásban valamennyien világbajnokok vagyunk! – Ennek apropóján jött létre az Európai Sporthét, amely az Európai Bizottság kezdeményezése, és 2015 óta minden évben megrendezik a sport és a testmozgás népszerűsítése jegyében. A nemzetközi eseménysorozat idén 2023. szeptemberben 23-30. között zajlik szerte Európában, így Magyarországon is.

Ki lehet próbálni

Az egyik helyszín a DEAC Sportcampus lesz, ahová szeptember 30-án, szombaton egész nap várják az érdeklődőket. 

A teniszpályák kivételével minden nyitott sportpályát, tehát a kondiparkot, a teqballt, a ketrecfocit és a petanquepályát lesz lehetőség kipróbálni. Emellett a Teniszke büfében csocsózni és dartsozni is lehet majd – olvasható a klub honlapján, amelyen arra is felhívják a figyelmet, hogy délután 6 órától a DEAC–Mezőkövesd NB I/B-s férfi kézilabda mérkőzést tekinthetik meg a kilátogatók a DESOK-csarnokban.

A cél az, hogy minél több magyar tegyen az egészségéért, ezzel felkerüljünk Európa sporttérképére, és az Unión belül kiemelkedő részvétellel mozduljunk meg országszerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában