Kézilabda

2023.08.09. 18:49

Mariana Costa visszatért, boldog, hogy újra a társaival edzhet - videóval

A DVSC kézicsapatának brazil világbajnoka, Mariana Costa várta már a pillanatot, és teljes erőbedobással vetette bele magát a munkába.

Haon.hu

Mariana Costa örül a visszatérésnek

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Még áprilisban, a Magyar Kupa elődöntőjében szenvedett súlyos sérülést a DVSC Schaeffler közönségkedvence, Mariana Costa. A Győr elleni találkozón a szélső saját csapattársával, a kapus Catherine Gabriellel ütközött össze, aminek következtében arc- és állkapocscsonttörést, illetve agyrázkódást szenvedett. A Loki kézisére a műtétet követően hosszú rehabilitáció várt, az egyéni edzések után pedig immár végre újra társaival tréningezhet. A DVSC Facebook-oldalára tett ki egy videót, melyben Mari elmondta, nagyon boldog, hogy visszatérhetett.

– Örülök, hogy újra teljes értékű játékos vagyok, készen állok. A Bajnokok Ligájában játszani szenzációs érzés, nehéz megmagyarázni, miért olyan különleges, ha még nem játszottál ott. Boldog vagyok, hogy újra BL-ben játszhatok, ez az a sorozat, amiért kézilabdázóként dolgozol minden nap. Hogy a legjobbak ellen játszhass, és megmérethesd magad ellenük. 

Nagyon nehéz meccsek várnak ránk, de ez egy remek fejlődési lehetőség, amely fontos a klubnak és nekünk, játékosoknak is. Ott lehetünk a legjobbak között, ami egy nagyon izgalmas dolog, és már nagyon várom. De azért tisztában kell azzal is lennünk, hogy mennyire nehéz ez, milyen felelősséget vállalunk magunkra, hiszen ez egy nagyon kemény küzdelemsorozat.

De biztos vagyok benne, hogy jók leszünk! – mondta el Mari, aki már nagyon várta a találkozást a lányokkal. – Mindenki tudja, hogy én egy vidám ember vagyok, szeretek társaságban lenni, köztük a helyem. Imádom az edzéseket, hiányzott már Debrecen, és hogy együtt legyünk a többiekkel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában