Ez történt eddig

2023.08.26. 21:05

Ha augusztus, akkor 3x3: megkezdődött a főtéri kosárfieszta Debrecenben – fotókkal

A kilátogatók a szombati napon biztosan nem unatkoztak.

Orosz Krisztofer

Forrás: Molnár Péter

Szinte elképzelhetetlen lenne az augusztus 3x3 nélkül Debrecenben. A város egyik védjegyévé vált, hogy augusztusban a sportág legjobbjai érkeznek a cívisvárosba, hogy elnyerjék a hőn áhított trófeát. A szombati nyitónapon a Lausanne mérkőzött a bosnyák Zivinice ellen a nyitómérkőzésen, s a svájciak 21–18-s sikert arattak. A folytatásban szerepelt többek között kínai, német, olasz, szerb, izraeli és belga együttes is, ám a debreceni drukkereket valószínűleg a magyarok szereplése izgatta leginkább. 

Magyar vereség 

A mieink a litván Raudondvaris csapata ellen mérkőztek, ám a Komma László, Molnár Mátyás, Uros Rosics és Tarján Izsák fémjelezte gárda alulmaradt riválisával szemben.

A matek egyszerű: ha a 21 óra 35 perckor kezdődő Miami elleni találkozóját is elvesztik a magyarok, búcsúzni kényszerülnek a tornától, hiszen a csoportok első két helyezettje jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Amennyiben bravúrt bemutatva megnyerik az összecsapást, úgy vasárnap 18 óra 55 perckor a B jelű csoport első helyezettjével játszanak majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában