Strandröplabda

2023.08.01. 13:22

Több mint 120-an voltak a Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság 4. fordulóján

A megmérettetés két napon keresztül zajlott számos kategóriában.

Forrás: Hajdúnánás Beach Volleyball

A Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság 4. fordulója július utolsó hétvégén zajlott. A szombati versenynapon a női és a férfi kategória mérkőzéseit játszották le, amely során a női mezőnyben ismét Borók Orsolya győzedelmeskedett ezúttal Leidgeb Noémi oldalán legyőzve a Tóth Vanessza, Szabó Csenge párost. A harmadik helyet Farkas Gréta és a Fatum Nyíregyháza felnőtt csapatának játékosa, Földi Boglárka szerezte meg Bancsi Judit és Ratkos Petra előtt – számolt be a Hajdúnánás Beach Volleyball honlapja. 

Férfi hobby kategóriában 17 csapatos mezőny gyűlt össze ahol a nap végén a kazincbarcikai Iski Róbert és Erdősi Zoltán állhatott a dobogó legmagasabb fokán, legyőzve a Miskolci Varga Lászlót és Faragó Bencét. A bronzcsatában mind a 4 játékos egyesületünk játékosa volt, végül a Kókai Balázs-Bacsó Máté páros kerekedett felül Szikszai Marcell és Lajter Bence ellenében.

Férfi verseny kategóriában megismétlődött az előző forduló döntője ahol az ukrán Vlad Pavliuk nyerte meg a versenyt Mészáros Zoltán oldalán, ők Imre Tibort és Budai Balázst győzték le. A harmadik helyet a nyíregyházi Kusnyér Gergő-Juhász József páros szerezte meg legyőzve a jelenleg Kaposváron röplabdázó de szintén nyíregyházi Hubicska Patrikot és F. Nagy Bencét.

Vasárnap a vegyes párosok küzdelme zajlott ahol A és B kategóriában is indulhattak a versenyzők. Utóbbiba azokat várták a szervezők, akik még csak ismerkednek a sporttal, illetve szabadidős tevékenységként játszanak míg az A kategóriába a már magasabb szinten röplabdázók nevezhettek.

A B kategóriában a kazincbarcikai Fóris Anna és Molnár Vajk diadalmaskodott Fülöp Csenge és Lajter Bence előtt, míg a harmadik helyet a debreceni Bak Csenge-Kókai Balázs páros szerezte meg Tanyik Hanna és Ontkó Áron előtt. Az A kategóriában nyíregyházi házi döntő volt ahol Földi Boglárka és Kusnyér Gergő szerezte meg a győzelmet Farkas Gréta és Molnár Mátyás előtt. A harmadik helyet Juhász József és Tóth Vanessza végzett megelőzve az összetettben vezető Péteri Vandát és Budai Balázst.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában