Tikkadt Szöcske

2023.08.06. 14:44

Taroltak az eötvösös röpisek a böszörményi homokban

Haon.hu

Augusztus 5-én és 6-án Hajdúböszörményben, a Bocskai Strand- és Gyógyfürdő három pályáján folytatódott a Tikkadt Szöcske Nyílt Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság.

Az eredményeket részletező közlemény szerint a női felnőtt és az U18-as bajnokság között ezúttal nagy színvonalbeli különbség volt, hiszen az a romániai pár, aki az U18-as kategóriát megnyerte, a felnőttek között utolsó lett.

A felnőtt nőknél az összes érmet az Eötvös DSE sportolói vihették haza.

A bronzokat Dóka Vivien és Végh Kitti, az ezüstöket Kovács Anett és Kozma Kitti, míg az aranyérmeket Berza Fanni és dr. Korompay Zsuzsanna nyerte. Az összesített pontversenyben továbbra is 29 ponttal vezet Fehérvári Vivien, második Pálfi Kitti 26 ponttal, harmadik dr. Korompay Zsuzsanna 21 egységgel.

Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság
Forrás: Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság

Az U18-as korosztálynak meghirdetett leány versenyben az Aradról érkező Fekete Briana és Roxin Denisa utasították maguk mögé a mezőnyt. Második lett a lakhelyén küzdő Nagy Laura és Molnár Janka. Harmadik helyen zárt Mányi Zsófia és Szima Dóra. Az összesített pontversenyben továbbra is Dobi Fanni vezet 28 ponttal, második párja, a 24 pontos Rózsa Viktória, harmadik helyre jött fel holtversenyben Fekete Briana és Roxin Denisa 22-22 ponttal.

Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság
Forrás: Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság

A férfiaknál az elmúlt fordulóban is diadalmaskodó Filipan Alin és Borod Razvan szerezték meg a győzelmet. Két fiatal, tehetséges játékos, Bacsó Máté és Kókai Balázs ért a második helyre, míg a rutinos Bakos Zsolt és Juhász Zoltán bronzérmeket vehettek át. Az összesített pontversenyben Pilka Gábor vezet 26 ponttal. Második játékostársa Puskás Kristóf 23 egységgel. Az előző két forduló megnyerésének köszönhetően Filipan Alin feljött a harmadik helyre, neki jelenleg 19 pontja van.

Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság
Forrás: Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság

A vegyes párosok résztvevőit megtizedelte a szombat délutántól vasárnap is folyamatosan zuhogó eső. Ismét Kiss Lorina és Veres Bence győzött, második helyen zárt dr. Korompay Zsuzsanna és Kiss Imre. A harmadik helyet ezúttal dr. Kovács Katalin és Gyula Zoltán szerezték meg. Az összesített pontverseny élén Kiss Lorina és Veres Bence áll 28-28 ponttal, megelőzve a 23 pontos Fehérvári Vivient.

Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság
Forrás: Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában