Búcsú

2023.08.29. 10:07

Érzelmes levélben búcsúzott Dorian Babunszki a DVSC-től és a szurkolóktól

Ahogy írta, mostantól ő is a Loki-szurkolók egyike.

Haon.hu

Forrás: Instagram/Dorian Babunszki

Ahogy arról a Haonon is beszámoltunk, Dorian Babunszki, a DVSC északmacedón válogatott csatára a svájci Grasshoppersbe igazolt. A támadó az Instagram oldalán egy magyar nyelvű levélben búcsúzott a Lokitól, a szurkolóktól:

”Kedves Debreceniek,
Elérkezett a búcsú ideje. Igazi megtiszteltetés és csodálatos élmény volt egy ilyen klubnak és városnak a részese lenni. Emlékszem, amikor idejöttem, a csapat nehéz helyzetben volt, ezért vállaltam a kihívást, hogy visszaszerezzük a DVSC megérdemelt helyét. Most a tabella élén állunk, és büszke vagyok arra, hogy együtt sikerült elérnünk a céljainkat az elmúlt szezonok során.

Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását! Ti vagytok a legjobb szurkolók, akikkel valaha találkoztam! Nehéz utat tettünk meg együtt, de örülök, hogy sikerült jól megérdemelt, boldog pillanatokat okozni nektek. Mostantól kezdve én is hozzátok tartozok. Hajrá, Loki!

dorian-babunszki-dvsc-bucsulevel-loki-grasshoppers-haon-sport-hajdu-bihar-debrecen-debreceni-vsc
Dorian Babunszki
Forrás: Czinege Melinda

Köszönet jár a klubnak, hihetetlen utat tettünk meg és nagyon hálás vagyok mindenkinek a klub berkein belül. Az igazgazósági tagoktól kezdve a stábig, akik szüntelenül a klubért dolgoznak. Mindannyian profik vagytok és a legjobbat kívánom nektek! A játékosok és edzők időről időre bebizonyították a kvalitásukat, segítették az én fejlődésemet és büszke vagyok arra, hogy végig együtt meneteltünk. Szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy bármi is történjék, támogassátok őket, hiszen a legjobbat érdemlik.
Köszönöm mégegyszer, DVSC!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában