DVSC

2023.08.28. 14:11

Már meg is találták Dorian Babunszki utódját a Lokinál?

Egy 1.7 millió euro értékű támadó lehet képben a DVSC-nél.

Molnár Szilárd

Andrija Majdevac

Forrás: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ahogy arról Haonon is beszámoltunk, a Loki északmacedón válogatott támadója, Dorian Babunszki napokon belül elhagyhatja a piros-fehéreket, és Svájcban folytathatja karrierjét. Ebben az esetben csak két vérbeli csatára – Bárány Donát és Antonio Mance – maradna a DVSC-nek, ám információink szerint Andrija Majdevac személyében hamarosan újabb támadó csatlakozhat a Vasutas keretéhez. 

A 26 éves, jelenleg klub nélküli játékos legutóbb a szerb első ligás Novi Pazar együttesében futballozott, ahol fél évig csapattársak voltak Stefan Loncsarral, a Loki montenegrói válogatott középpályásával.

Andrija Majdevac érkezését hétfő délután a szerb zurnal.rs már kész tényként kezelte.

Legutóbb 12 bajnoki gól

A Transfermarkt oldal által 1.7 millió eurora taksált, 186 cm-re nőtt támadó elég sok együttesben megfordult a karrierje során: nevelőklubja szülővárosa csapata, a Napredak volt, majd több szerb alakulat érintésével 2018 júliusában a máltai első osztályú Balzan gárdájához igazolt, ahol 47 tétmeccsen 28 gólt és 13 gólpasszt szorgoskodott össze. 2020 januárjában előbb kölcsönbe, majd végleg szerződtette a ciprusi AEL Limasszol – itt Megyeri Balázs csapattársa volt –, ahol két periódusban 37 tétmeccsen 9 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába és 2-szer hozta társait kihagyhatatlan helyzetbe. 2021 januárjában fél évre az ugyancsak ciprusi első osztályú Ethnikos együttese vette kölcsönbe, itt 17 összecsapáson 6 gólt ás 4 asszisztot jegyzett. Tavaly nyáron a Novi Pazar gárdájához vezetett az útja, ahol 26 alapszakaszbeli bajnokin 12 gól és 3 gólpassz volt a mérlege.

Érdekesség, hogy a játékos a nyáron már megegyezett a török első osztályú Konyasporral, az orvosi vizsgálatokon is átesett, ám végül mégis meghiúsult az átigazolás.

Íme egy videó-összeállítás Andrija Majdevac megmozdulásaiból:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában