Tenisz

2023.07.11. 15:09

Kedves gesztus Marozsán Fábiántól

A HSE klasszisa sokaknak szerzett maradandó emléket.

Forrás: Marozsán Fábián-Instagram

Nehéz és megterhelő heteken van túl a Hajdúszoboszlói SE világklasszis teniszezője, Marozsán Fábián, hiszen igaz hullámvasúton „ült” az elmúlt időszakban a sportoló. Ennek ellenére ismét megmutatta, igyekszik időt szakítani rajongóira. 

Nagy örömöt szerzett 

A HSE sportolója aligha lógatta a lábát az elmúlt időszakban, hiszen a világhírű Wimbledoni teniszbajnokságon igyekezett főtáblára jutni a fiatal sportoló, amely egészen addig nagyszerűen alakult a sportolónak, míg a harmadik, egyben utolsó selejtezőmeccsen kikapott Maximilian Marterertől. Ekkor úgy tűnt nem sikerült a hajdúszoboszlói teniszezőnek, ám Nick Kyrgios megsérült, így főtáblás lett Marozsán. A torna első mérkőzését azonban elveszítette, így utazhatott is haza a tehetséges játékos. 

marozsan-fabian-haon-sport-hajdu-bihar-hse
Forrás: Marozsán Fábián-Instagram

Annak ellenére, hogy nem a legsikeresebb időszaka ez a sportembernek, mégis igyekezett időt szakítani rajongóira.  A teniszező Instagram-sztorijából kiderül, jelenleg Győrben tartózkodik, ahol gyermekekkel fotózkodott és ütögetett. Marozsán így fogalmazott a 24 órán látható történetben. – Mindig jó érzés gyermekekkel találkozni, ők a jövő generációja – írta. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában