Jótékonyság

2023.05.26. 11:33

Nézzék, mit csinál Dzsudzsák Balázs a gipszével – videóval

Forrás: Napló-archív

Mint korábban beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs az FTC elleni idegenbeli meccsen megsérült, amelynek következtében néhány hétig gipszet is kell viselnie. A játékos azonban ezúttal is megmutatta, fontosnak tartja a jótékony kezdeményezéseket, így licitre bocsájtja a csapat által aláírt, immár ereklyét. 

A klub Instagram-bejegyzésében számolt be a hírről péntek délelőtt. – Dzsudzsák Balázs licitre bocsájtja a gipszét. A DVSC csapatkapitánya a Ferencváros elleni győzelem során szenvedett csuklótörést. Játékosunk elhagyhatta a gipszét, melyet aláíratott az együttes valamennyi tagjával. Dzsudzsák Balázs úgy döntött, hogy jótékony licitre bocsájtja a sporttörténelmi relikviát. A kezdő licit 200 ezer forint, amit maga a csapatkapitány ajánlott fel. Az ajánlatokat ide várjuk hozzászólásban. A licitet a május 30-án, kedden 12 órakor érvényben lévő legmagasabb ajánlat nyeri –írják a bejegyzésben. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában