Labdarúgás

2023.05.29. 18:54

Három lokistával áll fel a forduló válogatottja

Christian Manrique gólja az Újpest elleni meccsen

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A Csakfoci összerakta a záróforduló válogatottját is, amelyben az Újpest elleni győztes meccset követően három DVSC-játékos kapott helyet. A csapat védelmébe berakták Meldin Dreskovicot, akiről így írtak:

„Stabil pontja volt a védelemnek, jól fogta össze a hátsó sort, amikor pedig pontrúgásoknál előre merészkedett, akkor veszélyesen is játszott. Az első Loki-gólnál például nagyszerűen fejelte át a labdát a hosszúról a gólszerző Lagatorhoz.”

A másik két debrecenit a középpályán találjuk. Egyikük Dusan Lagator, aki a portál szerint „sokat és hasznosan dolgozott a védők előtt, de támadásban is aktív volt, fejjel és lábbal is próbálkozott, a 26. percben pedig vezetést szerzett csapatának egy szöglet után.”

Mellé Christian Manrique került be, őt nagy mezőnymunkája miatt emelték ki, és mint írták, „a második félidőben szerzett gólja pedig eldöntötte a három pont sorsát.”

A 33. forduló válogatottja:

Piscitelli (Mezőkövesd) – Bese (Fehérvár), Dreskovic (DVSC), Belényesi (KTE) – Lagator (DVSC), Manrique (DVSC), Favorov (Puskás Akadémia), Nikitscher (KTE), Tajti (ZTE) – Meshack (ZTE), Drazic (Mezőkövesd).

Csere: Katona B. (KTE)
Edző: Szabó I. (KTE)

Frissítés: mint azt a dvsc.hu írta, a Nemzeti Sport Meldin Dreskovicot, Oleksandr Romanchukot, Ferenczi Jánost, Stefan Loncart, Christian Manriquét és Dorian Babunskit is beválasztotta a hét csapatába.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában