Kosárlabda

2023.05.22. 19:03

Újabb kulcsemberével hosszabbított a DEAC

Djordje Drenovac 1+1 évre írt alá.

Djordje Drenovac Debrecenben folytatja

Forrás: Napló-archív

Szerződést hosszabbított a DEAC a szerb Djordje Drenovaccal, erről a klub számolt be hétfőn a honlapján.

Mint emlékeztettek, a DEAC kosárlabdacsapata a 6. helyen zárta a 2022-23-as kiírást, ezzel története második legsikeresebb szezonját tudhatja a háta mögött. A klub vezetése az idény hajrájában már megkezdte jövő évi keret kialakítását, Andjelko Mandics szerződéshosszabbítása után sikerült megállapodni Mócsán Bálinttal, valamint az U19-es világbajnokságra készülő akadémistákkal. Ezt követően a Szolnok elleni utolsó bajnokin három közönségkedvenctől is búcsúzott a klub, hiszen Tóth Ádám, Polyák László és Balázsi Soma is máshol folytatja pályafutását.

A klub arról is írt, hogy Drenovac három és fél szezont húzott le eddig fehér-feketében, egyénileg pedig a legsikeresebb évad van a háta mögött, 19.3 pontjával és 6.6 lepattanójával nemcsak a DEAC, de az egész bajnokság egyik legjobbja volt. Drenovac Tóth és Polyák távozásával a jelenlegi keretből a legtöbb mérkőzéssel büszkélkedhet, s amennyiben kitölti az 1+1 évre szóló új kontraktusát, úgy esélye lehet megelőzni a két debreceni ikont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában