Szervátültetettek Világjátéka

2023.04.18. 11:15

Mezei Gergő bronzérmet nyert Ausztráliában!

Mezei Gergő László bronzérmet nyert Ausztráliában

Forrás: Mezei Gergő László Facebook

Újabb poszttal jelentkezett Facebook-oldalán a hajdúböszörményi sportoló, Mezei Gergő László, aki a Magyar Szervátültetett Válogatott tagjaként vesz részt Szervátültetettek Világjátékán Ausztráliában. A hajdú-bihari kiválóság leírta, hogy két célja volt: az egyik, hogy dobogós helyen zárjon, a másik pedig hogy revánsot vegyen azon, akitől a legutóbbi világbajnokságon „kikapott”. Mint közölte, mindkettő sikerült neki!

„A kerékpáros felkészülés kissé szokatlan volt, tekintve, hogy otthon még tél volt, mikor készültem, de sikerült jelentősen jobb formát összepakolnom, mint tavaly, ami a mai napon ezen a kicsit sem időfutam specifikus autóversenypályán, aminek egyébként az útburkolata hibátlan volt, 4 kört kellett teljesítenünk, összesen 10 km-ert. Körönként 18 m szint volt, amit leginkább úgy tudok leírni, hogy fel a dombra, le a dombról, újra fel a dombra, le a dombról, majd célegyenes és kezdődött az egész előröl. Sikerült megcsípnem egy bronzérmet! Nagyon örülök neki, a 4 köröm közel azonos volt, az utolsó valamivel gyorsabb, de mindent kiadtam magamból, így teljes mértékben elégedett vagyok!” – olvasható a posztjában, melyből az is kiderül, hogy az országúti mezőnyversennyel folytatódik számára a világverseny.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában