MEFOB

2023.04.28. 19:49

Az aranyéremért játsznak a futsalosok és a vízilabdázók is szombaton

A fehér mezes Debrecen Egyetem gárdája sima sikert aratott az elődöntőben

Forrás: Kiss Annamarie

Kezdetét vette a MEFOB Feszt (Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok) Debrecenben. A négy napos rendezvénysorozatban nyolc sportágban csaknem ezer sportoló hajt a győzelemért. A pénteki nyitónapon futsalban és vízilabdában kezdődtek meg a küzdelmek, a házigazda Debreceni Egyetem férfi futsal csapata 5–1-re múlta felül az elődöntőben a budapesti ELTE együttesét. Krajcsi Bencéék így szombaton 16.30-tól a végső diadalért csapnak össze a másik elődöntő győztesével a Pécsi Tudományegyetem futsalosaival a DESOK-ban.

Vízilabdában is jól szerepelnek a cívisvárosiak, a negyeddöntőben a szegedieket múlták felül 15–3-ra, így bizakodva várhatták a Budapesti Gazdasági Egyetem elleni péntek esti elődöntőt. Szerencsére beigazolódtak a várakozások, hiszen a cívisvárosiak 17–9-re nyertek, így ők is készülhetnek a szombati döntőre, amely 14 órakor kezdődik a Debreceni Sportuszodában.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában