Morva Kupa

2023.04.18. 11:46

„Bőrig ázva, leizzadva, füvön, vízen, levegőben” – ötödik lett a debreceni gokartos a Slovakia Ringen

Fehér Norbert | Forrás: Kart Fans

Fehér Norbert debreceni gokartos a hétvégén a cseh-szlovák közös rendezésű Morva Kupa első állomásán vett részt. A helyszín a Slovakia Ring volt, amely Dunaszerdahelytől 10 kilométerre, Diósförgepatonyban található. A kétszeres országos bajnoki második helyezett versenyző a közösségi médiában számolt be a futamról.

„A hétvégén voltam bőrig ázva, leizzadva kerékvetőn belülről, füvön, vízen, levegőben, balesetben, baleseten kívül, jó rajtban, borzasztó féktávon, 15 ezres fordulaton, jó és rossz gumin, harmadik és kilencedik helyen is, elöl és hátul a mezőnyben” – fogalmazott. A mozgalmas megmérettetést kz2 kategóriában végül az ötödik helyen zárta a versenysorozat első futamán.

„Népes mezőny, rengeteg induló kedves és mogorva emberek nemzetközi gyűjtőhelye. Imádok a Slovakia Ringen versenyezni, jövőre újra elmegyünk!” – zárta beszámolóját Fehér Norbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában