Jön a DVTK elleni meccs

2023.02.15. 13:13

Magyar Kupa: a kettős győzelemre hajtanak a DEAC női futsalosai

Quirikó Vivien szerint a Debreceni Egyetem alakulata fogja diktálni az iramot a Diósgyőr csarnokában.

Forrás: Derencsényi István / deac.hu

A DEAC női futsalosai fél lábbal már a négy között vannak a Magyar Kupában, hiszen a DVTK elleni negyeddöntős párharc első felvonását 6-1-re megnyerték a DESOK-ban. A tekintélyes fór miatt a visszavágó – amely csütörtökön 17.45-kor kezdődik a Miskolci Városi Sportcsarnokban – formalitásnak ígérkezik. A diósgyőriek a hétvégén óriási pofonba futottak bele a bajnokságban, hiszen a budaörsiek otthonában 13-0-s zakót kaptak. Quirikó Vivien tanítványai jobb hangulatban várhatják a kupacsatát, mivel szombaton az Újpestet 9-0-ra verték – emlékeztet a deac.hu.

– A nagy előnyünk ellenére maximális koncentrációt várok a lányoktól – mondta a klubhonlapnak Quirikó Vivien. – Sajnos ezúttal sem lehet teljes a keretünk, mivel Csepregi Gabriella és Krascsenics Csilla sérült. Csupi rehabilitációja jól halad, így elképzelhető, hogy a jövő héten már a csapattal edzhet. Csillának a válogatottban a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésen kiugrott a térde. Az MRI-vizsgálat során kiderült, hogy szerencsére szalagszakadás nem történt, ettől függetlenül pihenő és kezelések várnak rá. Meglepődtem azon, hogy a Diósgyőr a legutóbbi fordulóban ekkora vereséget szenvedett, ez azt mutatja, hogy kisebb gödörbe került. A holnapi összecsapáson valószínűleg mi fogunk dominálni, emiatt támadásban különböző játékelemeket gyakorolhatunk. Terveim szerint a meccskeretbe bekerülő összes játékosnak bizonyítási lehetőséget adok majd – mutatott rá a vezetőedző.

A Hajdú-bihari Napló és a haon.hu közönségszavazásán a DEAC futsalosai végeztek az élen a női csapatok között, Quirikó Vivien ezzel kapcsolatban is nyilatkozott.

– Nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy mi zártunk az első helyen. Folyamatosan figyeltük az állást, és buzdítottuk az ismerőseinket, a barátainkat, hogy szavazzanak ránk. Ezúton is szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani a rengeteg voksért – zárta mondandóját a DEAC mestere.

Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágó

2023. 02. 16. (csütörtök) 17.45, Miskolci Városi Sportcsarnok

DVTK-Vénusz-DEAC

Az első meccset a DEAC 6-1-re nyerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában