Jótékonyság

2023.02.09. 19:49

Kozák Luca is segíti a jótékonysági aukciót

A DSI Debrecen Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutója egy dedikált mezt ajánlott fel.

Kozák Luca egy mezt ajánlott fel

Forrás: atletika.hu

Atléták is csatlakoztak a Bajnokok a bajnokokért elnevezésű jótékonysági aukcióhoz – számolt be róla a Magyar Atlétikai Szövetség honlapja. 

A DSI Debrecen Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutója, Kozák Luca egy dedikált mezt ajánlott fel, Ekler Luca, paralimpiai bajnok, korábban az év parasportolója egy futócipőt és egy tornazsákot, dr. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, aki szintén volt az év legjobbja, a vb-n elért harmadik hely megszerzésekor viselt rajtszámát ajánlotta fel.

Kozák Luca, DSI Debrecen, jótékonyság, aukció
Kozák Luca egy mezt ajánlott fel
Forrás: atletika.hu

A kezdeményezés a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatásával valósul meg. Az aukcióból befolyt összeggel egy ritka genetikai rendellenességgel, a Charcot-Marie-Tooth-szal élőket támogatják. A jótékony célok között van a Wonderflora&CMT Alapítvány, az I. Nemzetközi Neuromuszkuláris Konferencia megrendezése, valamint segítik Drávucz Rita világbajnok és Európa-bajnok vízilabdázó kislányának, Flórának az állapotjavítását és fejlesztését.  

Licitálni a szövetség honlapján megjelölt részekre kattintva lehet.

HBN
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában