Labdarúgás

2023.02.20. 16:25

Még nem unja: ismét jelentkezett a Loki Facebook-oldalt feltörő hacker

Továbbra is akcióban a rejtélyes idegen, aki feltörte a Loki Facebook-oldalát

Forrás: Facebook / DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club)

Ahogy arról hírt adtunk, vasárnap feltörték a DVSC hivatalos Facebook-oldalát. Az értesülést a klub is megerősítette az Instagramon. Az esetről akkor csak annyit lehetett tudni, hogy a hacker egy bejegyzésben deklarálta tulajdonjogát az oldal felett. 

Egy friss, hétfőn megjelent poszt pedig arról árulkodik, hogy az illető továbbra sem szándékozik visszaadni a DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) Facebook-oldalt a jogos kezelőnek. 

Új üzenetében a rejtélyes idegen azt állítja, „Ronaldóval minden meccset megnyerük”, majd kommentben hozzátette: „Csak 10 madárijesztőre és Ronaldóra van szükségünk, hogy megnyerjük a meccset”. Mindemellett az oldal nevében egy méretes női kebelről készült fotót is feltöltött hozzászólások közé. 

Bár szurkolói reagálások alapján vannak, akik látják a poént a dologban, azért olyan is akad, aki kommentárjában finoman jelezte, legszívesebben melegebb éghajlatra küldené az oldaltolvajt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában