Lehetetlen küldetés

2023.02.23. 13:37

Mutatjuk, mit nyerhet, aki leutánozza a debreceni válogatott-legendát!

Feladta a leckét a debreceni játékos

Forrás: DVSC Tiktok-oldala

Dedikált Dzsudzsák Balázs mez a nyereménye annak a szerencsésnek, aki bevállalja, hogy leutánozza a debreceni játékos lövését.

Nyereményjátékot hirdetett a DVSC TikTok oldalán. A híres focista egy videóban mutatta meg azt az „egyszerű feladatot”.

@dvsc_official

Szeretnél nyerni egy Balázs által aláírt DVSC mezt? A következőket kell tenned: Kövess minket itt tiktokon🙏🏻 Jelöld be egy barátodat kommentben ✉️ Aki duettben leutánozza ezt a lövést 3x kerül bele a neve a kalapba ❗️SORSOLÁS: 5000 követőnél 👈🏻

♬ Lalala - Y2K & bbno$

– Szeretnél nyerni egy Balázs által aláírt DVSC mezt? A következőket kell tenned: Kövess minket itt tiktokon, jelöld be egy barátodat kommentben , és aki duettben leutánozza ezt a lövést, 3x kerül bele a neve a kalapba. Sorsolás: 5000 követőnél – írták a közösségi oldalon.

Többen is kommenteltek már a videó alatt a nyeremény reményében. Ám a hozzászólásokból az kiderül, feladta a leckét a Loki futballistája, de a kivívás nehézségének ellenére többen is meg akarják próbálni, hátha sikerül nekik leutánozni a válogatott-legenda lövését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában