Labdarúgás

2023.01.10. 19:19

Megszűnt Horváth Krisztofer kölcsönszerződése

Egy gólt szerzett a Debrecen színeiben.

Horváth Krisztofer (j) távozik a csapatból.

Forrás: Napló-archív

Közös megegyezéssel megszűnt Horváth Krisztofer debreceni kölcsönszerződése – tudatta a klub keddi közleményében. A 21 éves futballista az olasz Torino kölcsönjátékosaként tavaly augusztusban érkezett a DVSC-hez, melynek színeiben 7 első osztályú bajnokin lépett pályára, a kupában 2 mérkőzésen 1 gólt szerzett.

– Elsősorban szeretném megköszönni Krisztofernek, az ő képviselőinek, és a Torinónak a szakszerűséget és a közreműködést ehhez az egyezményhez. További sikereket és sérülésmentes karriert kívánunk Krisztofernek! Ugyanakkor sajnálom, hogy a hivatalos bejelentés előtt elterjedt a hír Krisztofer átigazolásáról. A jogi eljárásokat követnünk kell és szigorúan be kell tartanunk, mielőtt bejelentést teszünk. Arra kérem a szurkolóinkat, hogy kövessék a DVSC hivatalos csatornáit, és az ott megjelent információt tekintsék kézzel foghatónak – mondta Hayk Hovakimyan, a DVSC klubigazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában