Labdarúgás

2022.10.03. 13:05

Videón Bódi bombája: elképesztő gól a Honvéd ellen

A Debrecen alig több mint 30 perc után már 3-0-ra vezetett a Nagyerdei Stadionban a Budapest Honvéd ellen.

Bódi Ádám

Forrás: Napló-archív

Amint arról beszámoltunk, a Debreceni VSC labdarúgói az OTP Bank Liga 9. fordulójában a Budapest Honvéd együttesét fogadták a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzés Szrdjan Blagojevics, a nemrégiben kinevezett szerb vezetőedző debütálása volt a Loki élén. A debreceni gárda már 4–0-ra is vezetett a második félidő elején, aztán a Honvéd feljött 4–3-ra, de egyenlíteniük már nem sikerült.

A hazaiak harmadik gólját Bódi Ádám rúgta, aki a bal szélről cselezett befelé, és mintegy 22 méterről elképesztően nagy gólt bombázott a kapu bal felső sarkába. 

A szenzációs találat ide kattintva megtekinthető.

Bódi Ádám sérülés miatt eddig mindössze két mérkőzésen lépett pályára a 2022/2023-as szezonban. A Kecskemét elleni találkozó után a múlt szombati, Honvéd elleni meccsen láthatták ismét a Loki-szurkolók a középpályást, aki jó játékkal és egy szemet gyönyörködtető góllal vette ki a részét a csapat 4-3-as sikeréből.

– Nagyon régóta vártam már ezt a pillanatot, hogy érdemben is a társaimmal lehessek. Két-három héttel ezelőtt csatlakoztam a többiekhez, és egy kicsit bíztam benne, hogy a fővárosiak ellen a kezdőben kapok helyet. 

Az első egy órában felszabadultan, önbizalommal telve futballoztunk. Azt gondolom, rég láttak már a szurkolók ilyen Lokit.

Az viszont nem volt jó, ahogy belementünk az utolsó harminc percbe, azt mindenképp ki kell elemeznünk. Mi sem gondoltuk, hogy izgulnunk kell a négygólos előny tudatában – fogalmazott a DVSC 27-es mezszámú labdarúgója, aki idén már a második bajnokiján megszerezte az első gólját. – Nem az járt a fejemben, hogy mindenképp eredményes szeretnék lenni. A hosszabb kihagyás után szerettem volna minél előbb játékba lendülni, ez sikerült. Az pedig, hogy góllal, jó játékkal és győzelemmel tértem vissza, jót tesz az önbizalmamnak. Érdekes találat volt, hisz előtte egy perccel még az oldalvonal mellett ápoltak. Szerencsére a játékvezető jókor engedett vissza, majd Varga Józsi passza után nagy gólt lőttem. Kevés olyan találat volt eddigi pályafutásom során, amikor már a lövés közben látom, hogy a hálóba tart a labda, de ez most ilyen lett – fogalmazott a klubhonlapnak Bódi Ádám.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában